29 sep 2020

Beste,

Goed nieuws voor alle loopliefhebbers! HBVL Dwars door Hasselt gaat door!

Zij zijn enorm blij te kunnen aankondigen dat ze op zondag 11 oktober alle lopers in Hasselt verwachten voor een bijzondere editie van het Limburgse loopfeest bij uitstek. Ze presenteren een aangepast format zodat alle deelnemers comfortabel en in alle veiligheid kunnen genieten van deze stadsloop.

Lopen doe je dit keer individueel of in je bubbel, er zijn geen groeps- of schoolinschrijvingen mogelijk! De deelnemers kiezen tussen 5 km of 10 km langsheen de Hasseltse highlights. Het Kolonel Dusartplein blijft de startplaats, finishen gebeurt in Quartier Bleu. Om voldoende afstand tussen de lopers te garanderen en de drukte op het parcours te vermijden zullen alle lopers gespreid starten in waves tussen 10 uur en 14 uur. Deelnemers kiezen bij inschrijving hun eigen tijdsslot (maximum 200 deelnemers per kwartier). Het aantal beschikbare plaatsen is dus bijgevolg heel wat beperkter dan in het verleden.

De alpoKIDSrun zal niet doorgaan dit schooljaar.

https://www.sport.be/runningtour/dwarsdoorhasselt/nl/

Tot in Hasselt, op zondag 11 oktober!